Istorija

PIONIRI U PROIZVODNJI MAZIVA

Biti pionir u onome što radiš i proći kroz sve faze razvoja su dva osnovna preduslova da bi postao lider. Mi smo počeli svoju priču još prije dvije decenije, te krenuli sa sopstvenom proizvodnjom motornih ulja i maziva, kao jedina privatna firma u regionu. Iskustvo pokretača, jasna vizija i misija kompanije, gradili su naš put iz godine u godinu, praćeni uspješnim rezultatima poslovanja.

NAŠI PRINCIPI

Pokrenuti ljudima koji su lideri u industriji maziva, čak i kada smo bili na početku i kada je jedan proizvodni ciklus bio daleko manji, a proizvodna serija daleko kraća, naši principi se nisu mjenjali. Timski rad, predanost i istrajanost su doprinijeli da iz godine u godinu napredujemo, a stalni trend razvoja u industriji maziva primorao da kontinuirano idemo u korak s vremenom i konstantno vodimo brigu o beskompromisnom kvalitetu. Kvalitet je osnova svakog našeg proizvoda.

TEHNOSINT I EXTROL DANAS

Stalni trend rasta i razvoja doveo je do toga da danas TEHNOSINT predstavlja stabilan poslovni sistem sa preko 60 zaposlenih, te tradicijom dugom preko 25 godina.

EXTROL je danas jedan od vodećih brendova za proizvodnju i primjenu motornih ulja i maziva u regionu. Najmodernija fabrika za proizvodnju maziva i znanje kojIm upravljamo resursima  sinergija su sigurnosti koju prenosimo na svakog našeg kupca. Godine za nama pokazale su da je naša X formula prava formula za uspjeh i sinonim za neprikosnoven kvalitet.