O NAMA

PIONIRI U PROIZVODNJI MAZIVA

Biti pionir u onome što radiš i proći kroz sve faze razvoja su dva osnovna preduslova da bi postao lider. Mi smo počeli svoju priču još pre dve decenije, te krenuli sa sopstvenom proizvodnjom motornih ulja i maziva, kao jedina privatna firma u regionu. Iskustvo pokretača, jasna vizija i misija kompanije, gradili su naš put iz godine u godinu, praćeni uspešnim rezultatima poslovanja.

NAŠI PRINCIPI

Pokrenuti ljudima koji su lideri u industriji maziva, čak i kada smo bili na početku i kada je jedan proizvodni ciklus bio daleko manji, a proizvodna serija daleko kraća, težili smo pravim vrednostima. Timski rad, predanost i istrajanost su doprineli da iz godine u godinu napredujemo, a stalni trend razvoja u industriji maziva primorao da kontinuirano idemo u korak s vremenom i konstantno vodimo brigu o beskompromisnom kvalitetu. Kvalitet je osnova svakog našeg proizvoda.

TEHNOSINT I EXTROL DANAS

Stalni trend rasta i razvoja doveo je do toga da danas TEHNOSINT predstavlja stabilan poslovni sistem sa preko 60 zaposlenih, te tradicijom dugom preko 25 godina.

EXTROL je danas jedan od vodećih brendova za proizvodnju i primenu motornih ulja i maziva u regionu. Najmodernija fabrika za proizvodnju maziva i upravljanje resursima na pravi način sinergija su sigurnosti koju prenosimo na svakog našeg kupca. Godine za nama pokazale su da je naša X formula prava formula za uspeh i sinonim za neprikosnoven kvalitet.