RAZVOJ I KONTROLA

Prateći svetske trendove u industriji maziva, kontinuirano pratimo nove tehnologije i formulišemo nove proizvode, kao odgovor na izazove u dinamičnoj industrijskoj grani – proizvodnji ulja i maziva.
Glavna snaga i prednost EXTROL-a jeste sopstveni razvojni tim stručnjaka koji sa poznatim svetskim partnerima svakodnevno sarađuje u cilju praćenja novih specifikacija i kreiranja kvalitetnih proizvoda.
Kontinuirano ulažemo u naše kadrove kroz stalne odlaske na evropske i svetske seminare, kongrese, studije, edukacije i praktična istraživanja.

Partnerski odnos u razvoju sa nekoliko renomiranih svetskih naftnih kompanija omogućava nam da na najbrži način ispratimo najnovije trendove u proizvodnji maziva, te zajedno budemo inovativni lideri u proizvodnji i primeni.
Znanjem kontrolišemo poseban odabir sirovina koje učestvuju u našim proizvodima i pažljivo gradimo svaku novu formulaciju kvaliteta.

Kontrola obuhvata posao praćenja različitih faza poslovnih procesa u cilju ostvarivanja kvaliteta proizvoda koji je definisan različitim nivoima specifikacija. Plasiranju proizvoda na tržište prethodi višefazna analiza i kontrola, koje nam omogućavaju sigurnost u finalnoj realizaciji proizvoda. Standardizovan proizvodni portfolio, kontrolisan po svim elementima i deklarisan po svim važećim regulativama pruža potpunu sigurnost u eksploataciji.

EXTROL je usmerio svoju politiku prema dugoročnom i održivom načinu poslovanja, kroz sistematičan pristup upravljanja standardima životne sredine, kontrole kvaliteta procesa, kvaliteta finalnog proizvoda i krajnjeg zadovoljstva kupaca. Mi smo sigurni u ono što radimo, a kupci koji koriste naše proizvode su sigurni u nas. Danas nam to garantuju mnogobrojne reference, gde smo profesionalni servis za maziva za više hiljada potrošača, potrošača koji ne menjaju kvalitet.